Експеримент е тежок збор, кажа министерот Сали и побара време за да се истражи случајот со „Жан Митрев“

Во моментов тече состанок на стручен тим од Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД) со претставници … Продолжи со читање Експеримент е тежок збор, кажа министерот Сали и побара време за да се истражи случајот со „Жан Митрев“