Екипите на ЕВН од понеделник непречено ќе работат во Арачиново и на тој начин ќе почне да се наплаќа струјата во општината, вели Бектеши

Министерот Крешник Бектеши вели оти е точно дека има загуби на електрична енергија во Општина Арачиново, меѓутоа, … Продолжи со читање Екипите на ЕВН од понеделник непречено ќе работат во Арачиново и на тој начин ќе почне да се наплаќа струјата во општината, вели Бектеши