ЕК и натаму се надева на брз старт на преговорите со С Македонија и не ги коментира изјавите на Захариева за Тито

Комисијата се залага првата меѓувладина конференција да се одржи што е можно поскоро, за што е потребен … Продолжи со читање ЕК и натаму се надева на брз старт на преговорите со С Македонија и не ги коментира изјавите на Захариева за Тито