ЕК го прашува „Фајзер“ зошто има помалку вакцини – Хрватска ќе ја запре вакцинацијата, Полска и Италија ќе тужат

Најголем број од земјите од ЕУ добиле за половина помалку од договорените количини Некои се снаоѓаат со … Продолжи со читање ЕК го прашува „Фајзер“ зошто има помалку вакцини – Хрватска ќе ја запре вакцинацијата, Полска и Италија ќе тужат