Едно од повредените деца во пукањето во „Рибникар“ најверојатно ќе го продолжи лекувањето во Чикаго

Претставникот на Министерството за здравство на Србија, Мирсад Џерлек, најави дека во моментов се подготвува потребната документација … Продолжи со читање Едно од повредените деца во пукањето во „Рибникар“ најверојатно ќе го продолжи лекувањето во Чикаго