Една недела штрајк во образованието, неизвесно е дали ќе продолжи и од понеделник

По една недела генерален штрајк во градинките, основните и средните училишта ширум земјава, остануваа неизвесно дали штрајкот … Продолжи со читање Една недела штрајк во образованието, неизвесно е дали ќе продолжи и од понеделник