Една година виртуелен живот – што сѐ се промени откако ковид-19 влезе во земјава

Дезинфекциските средства, задолжителното физичко растојание и заштитните маски станаа наше секојдневие Вкупната бројка на лица дијагностицирани со … Продолжи со читање Една година виртуелен живот – што сѐ се промени откако ковид-19 влезе во земјава