„Единственото добро од изјавата на министерката Тренчевска е што измените на Законот за работни односи се враќаат на доработка“

Според информациите со кои јавноста располага во моментот, вели Маја Атанасова – правничка од Македонското здружение на … Продолжи со читање „Единственото добро од изјавата на министерката Тренчевска е што измените на Законот за работни односи се враќаат на доработка“