Еден од напаѓачите во Виена потекнува од С Македонија

Напаѓачот кого го уби полицијата е 20-годишен виенчанец со албанско потекло, а неговите родители биле од С … Продолжи со читање Еден од напаѓачите во Виена потекнува од С Македонија