Еден армиски претставник е одбиен за безбедносен сертификат од НАТО, потврди Шекеринска

Полковник Зоран Секуловски и по една година од номинацијата за воен претставник на земјава во НАТО не … Продолжи со читање Еден армиски претставник е одбиен за безбедносен сертификат од НАТО, потврди Шекеринска