Двојното убиство во „Шиша бар“ е пресметка за позиционирање на нарко-пазарот, вели обвинителот Бубевски

„Во овој момент не можам да кажам повеќе освен тоа дека се кристализира дека се работи за … Продолжи со читање Двојното убиство во „Шиша бар“ е пресметка за позиционирање на нарко-пазарот, вели обвинителот Бубевски