Две опции за државната матура – се чека одговор од средношколците, од МОН и од Владата

Од предвидените четири предмети, да се полагаат само двата екстерни, додека за интерните предмети да се впише просечната … Продолжи со читање Две опции за државната матура – се чека одговор од средношколците, од МОН и од Владата