Две години од несреќата кај Ласкарци – судскиот процес треба да влезе во завршница

До крајот на месецов закажано е уште едно рочиште, а во март се определени термини за четири. Наредниот месец … Продолжи со читање Две години од несреќата кај Ласкарци – судскиот процес треба да влезе во завршница