Двајца пратеници, заменик-министер и двајца градоначалници се потпишани на петицијата против Артан Груби

Петмина актуелни функционери од редовите на ДУИ се меѓу потписниците на јавната реација за состојбите во партијата … Продолжи со читање Двајца пратеници, заменик-министер и двајца градоначалници се потпишани на петицијата против Артан Груби