Двајца полицајци од Бугарија загинаа во обид да запрат автобус со мигранти

Возачот на автобусот кој пренесувал мигранти не застанал на два последователни контролни пункта на граничната полиција, а … Продолжи со читање Двајца полицајци од Бугарија загинаа во обид да запрат автобус со мигранти