Двајца експерти на МААЕ останаа во нуклеарката Запорожје

Информацијата ја потврдиле руски официјални извори под чија контрола е нуклеарната централа. Потврда стигна и од Украинскиот … Продолжи со читање Двајца експерти на МААЕ останаа во нуклеарката Запорожје