Дваесет и осумгодишна ТВ-презентерка да биде генерален конзул во Њујорк, од Владата не потврдуваат дали донеле ваква одлука

Високо дипломатско звање, во случај кога кандидатот за генерален конзул е од составот на дипломатско-конзуларните службеници, односно … Продолжи со читање Дваесет и осумгодишна ТВ-презентерка да биде генерален конзул во Њујорк, од Владата не потврдуваат дали донеле ваква одлука