ДУП за „Треска“: Сопственик на земјиштето, во име на Општината, самиот црта што да се гради

Планерската компанија „Ин-пума“, која е најмена од Општината Центар за да го нацрта деталниот урбанистички план кој … Продолжи со читање ДУП за „Треска“: Сопственик на земјиштето, во име на Општината, самиот црта што да се гради