ДУИ прифаќа да не биде во влада што ќе се формира по усвојување на уставните измени

Европската иднина на граѓаните е пред сè, вели Османи Демократската унија за интеграции (ДУИ) се согласува да … Продолжи со читање ДУИ прифаќа да не биде во влада што ќе се формира по усвојување на уставните измени