ДСЗИ не нашол пропусти во случајот со пациентот од Кичево, семејството се подготвува за тужби

Нема да се откажеме додека не се најде одговорниот за целата збрка што ни ја приредија, вели … Продолжи со читање ДСЗИ не нашол пропусти во случајот со пациентот од Кичево, семејството се подготвува за тужби