Државниот обвинител Јовески треба да се повлече од трката за уставен судија, смета адвокатката Јошевска-Анастасовска

За Јовески се уште не е завршена дебатата во собраниската Комисија за избори и именувања и тој … Продолжи со читање Државниот обвинител Јовески треба да се повлече од трката за уставен судија, смета адвокатката Јошевска-Анастасовска