Драган Митковски е граѓанин на Скопје, ако имате прашање, поставете му го нему – вели градоначалничката Арсовска

Не знам што ви е прашањето, која е целта… Се водите од спиновите на „мицковистите“, рече Данела … Продолжи со читање Драган Митковски е граѓанин на Скопје, ако имате прашање, поставете му го нему – вели градоначалничката Арсовска