ДПА прифатила да разговара со СДСМ за формирањето на Владата

СДСМ на ДПА ѝ понудил да биде дел од нова владина коалиција. Демократската партија на Албанците начелно … Продолжи со читање ДПА прифатила да разговара со СДСМ за формирањето на Владата