Достоинство на Стојанче Ангелов излегува од коалицијата со СДСМ, ќе коалицира со ВМРО-ДПМНЕ

Освен за излегување од коалицијата со СДСМ, Ангелов информира дека раководството на Достоинство донело едногласна одлука за … Продолжи со читање Достоинство на Стојанче Ангелов излегува од коалицијата со СДСМ, ќе коалицира со ВМРО-ДПМНЕ