Доставен предлогот за владина реконструкција: Ковачевски ја соопшти утрешната одлука на Алтернатива?

Дали вака доставениот предлог до Собранието, според кој Алтернатива ги губи двата ресора што ги раководи во … Продолжи со читање Доставен предлогот за владина реконструкција: Ковачевски ја соопшти утрешната одлука на Алтернатива?