Доставен е нов список за воена помош во Украина, Генералштабот го разгледува, досега се донирани 12 хеликоптери, тврди министерката Петровска

Најави и набавка на воени дронови, кои се дел од најновата технологија која може да се користи … Продолжи со читање Доставен е нов список за воена помош во Украина, Генералштабот го разгледува, досега се донирани 12 хеликоптери, тврди министерката Петровска