Досега наши државјани не побарале помош во Истанбул, МНР објави броеви за контакт

При евентуална потреба за помош нашите државјани може да нè контактираат на дежурните телефонски броеви: +905456149777 во … Продолжи со читање Досега наши државјани не побарале помош во Истанбул, МНР објави броеви за контакт