Досега акредитирани над 500 новинари за самитот Бајден-Путин во Женева

Новинарите кои бараат акредитација за самитот треба да се придржуваат до здравствените услови утврдени од швајцарските власти: … Продолжи со читање Досега акредитирани над 500 новинари за самитот Бајден-Путин во Женева