Досега 500 лица ја добија битката со ковид-19, за 24 часа излечени 126

На клиниките се лечат вкупно 100 пациенти, од кои 12 се на респиратор Министерството за здравство соопшти … Продолжи со читање Досега 500 лица ја добија битката со ковид-19, за 24 часа излечени 126