Досега 14 лица од протестот за „Монструм“ се повикани во полиција: Кривични и за непочитување на мерките и за инцидентите

Досега 14 лица што учествуваа на протестот за „Монструм“ минатиот петок, а кој го организираа семејствата на … Продолжи со читање Досега 14 лица од протестот за „Монструм“ се повикани во полиција: Кривични и за непочитување на мерките и за инцидентите