Документи за депонијата со линдан на Пеленица сепак има, кој ќе одговара зошто ништо не е направено

Власта помпезно најавува дека ќе истражува дали постои депонија со линдан над скопско Драчево, по информација добиена … Продолжи со читање Документи за депонијата со линдан на Пеленица сепак има, кој ќе одговара зошто ништо не е направено