Дојде крај на заложништвото, ниту Мицкоски ниту свети Мицко може да го запре овој проект, порача Груби од Прилеп

Според него, фактот дека сите министри и мнозинството во парламентот стојат зад овој проект е најголема гаранција … Продолжи со читање Дојде крај на заложништвото, ниту Мицкоски ниту свети Мицко може да го запре овој проект, порача Груби од Прилеп