Дојавите за бомби во половина од објектите се лажни, во преостанатите проверките на МВР сè уште траат

Како што информираат од Министерството, проверките се завршени во Градскиот трговски центар (ГТЦ), трговскиот центар „Ист гејт … Продолжи со читање Дојавите за бомби во половина од објектите се лажни, во преостанатите проверките на МВР сè уште траат