Дојави за поставени бомби во скопски училишта и на последниот ден од првото полугодие

Информацијата за „360 степени“ ја потврдија од Министерството за внатрешни работи (МВР), од каде велат дека дојавите … Продолжи со читање Дојави за поставени бомби во скопски училишта и на последниот ден од првото полугодие