Дојави за над 50 поставени бомби низ Белград стигнале на адресите на неколку српски медиуми

Според дојавата, станува збор за наводно поставени околу 50 експлозивни направи на 12 локации, од студентски мензи … Продолжи со читање Дојави за над 50 поставени бомби низ Белград стигнале на адресите на неколку српски медиуми