Дојави за бомби во училишта во Скопје и Прилеп, полицијата е на терен

Веднаш по добиените пријави, од полициски службеници се преземени мерки за безбедно евакуирање на објектите, во тек … Продолжи со читање Дојави за бомби во училишта во Скопје и Прилеп, полицијата е на терен