Дојави за бомби во седум скопски училишта, учениците евакуирани

Од МВР информираат дека се преземаат мерки за безбедно евакуирање и во тек се антитерористички проверки Седум … Продолжи со читање Дојави за бомби во седум скопски училишта, учениците евакуирани