Дојави за бомби во 16 скопски и во две училишта во Куманово, заканите пристигнале и на приватните имејл-адреси на деветмина професори

Од МВР информираат дека објектите на училиштата се евакуирани и во тек се антитерористички проверки. Ова е … Продолжи со читање Дојави за бомби во 16 скопски и во две училишта во Куманово, заканите пристигнале и на приватните имејл-адреси на деветмина професори