Дојави за бомби повторно уште рано изутрина пристигнале на адресите на 18 училишта

Веднаш по добиените пријави, од полициски службеници се преземени мерки за безбедно евакуирање на објектите и во … Продолжи со читање Дојави за бомби повторно уште рано изутрина пристигнале на адресите на 18 училишта