Дојави за бомби на 17 локации во Скопје, меѓу кои и вила „Водно“, заканата испратена и на адресата на „360 степени“

„Нема да застанеме додека корумпираната власт на СДСМ не се тргне. Властите веќе ЗНААТ што треба да … Продолжи со читање Дојави за бомби на 17 локации во Скопје, меѓу кои и вила „Водно“, заканата испратена и на адресата на „360 степени“