Договорот со Фронтекс е еден стотиците што Македонија на македонски јазик го има потпишано, вели Мицкоски

Македонскиот јазик е завршена работа, признаен од Обединетите нации и кодификуван со сите јазични и научни нишани … Продолжи со читање Договорот со Фронтекс е еден стотиците што Македонија на македонски јазик го има потпишано, вели Мицкоски