Додека се чека Обвинителството да каже што по измените на КЗ, судските процеси течат со различен ритам

Како и судскиот процес за случајот „Титаник“ во понеделникот, така и судењето за предметот „Траекторија“ што го … Продолжи со читање Додека се чека Обвинителството да каже што по измените на КЗ, судските процеси течат со различен ритам