Додека обвинителството истражува дали има дело во случајот од лани, се појави „Јавна соба 2“ – проширена и надградена

Овој случај ги покажа сите слабости, почнувајќи од социјалните мрежи, личните комуникации на која било апликација, до … Продолжи со читање Додека обвинителството истражува дали има дело во случајот од лани, се појави „Јавна соба 2“ – проширена и надградена