Додека германска фирма и обвинителството не ги откријат причините за мистериозната миризба, хируршките сали на Клинички ќе останат затворени

Хируршките сали, како што изјави денеска на прес-конференција министерот за здравство, во меѓувреме за потребите на итните … Продолжи со читање Додека германска фирма и обвинителството не ги откријат причините за мистериозната миризба, хируршките сали на Клинички ќе останат затворени