До крајот на оваа недела ќе се знае кои видови овошје и зеленчук ќе бидат со замрзнати цени, најавува Бектеши

Во текот на денешниот ден, најверојатно до утре, ќе ги имаме сите податоци и в петок или … Продолжи со читање До крајот на оваа недела ќе се знае кои видови овошје и зеленчук ќе бидат со замрзнати цени, најавува Бектеши