До крајот на месецов ќе донесеме одлука за цената на парното што ќе важи од ноември, потврди Бислимоски

Според него, на терен веќе се започнати активности за поставување на топловодот под мостот „Беласица“ во Скопје … Продолжи со читање До крајот на месецов ќе донесеме одлука за цената на парното што ќе важи од ноември, потврди Бислимоски