До крајот на годината ќе има ограничени маржи на основните прехранбени производи

Мерките што имаат рок до крајот на септември ќе бидат продолжени до крајот на годината од страна … Продолжи со читање До крајот на годината ќе има ограничени маржи на основните прехранбени производи