До 2018 година имаше паралелен увоз на лекови, а потоа се смени законот, рече Венко Филипче пред Анкетната комисија за случајот „Онкологија“

Филипче пред пратениците рече дека не го оправдува тоа што дел од лековите на Клиниката за онкологија … Продолжи со читање До 2018 година имаше паралелен увоз на лекови, а потоа се смени законот, рече Венко Филипче пред Анкетната комисија за случајот „Онкологија“