ДКСК: Синот на Талат Џафери положил правосуден пред да дипломира, но немаме како да докажеме, Правда не ја чува документацијата

Од Министерството за правда информираат дека Барлет Џафери положил правосуден испит на 5.2.2015 година, а потписот за … Продолжи со читање ДКСК: Синот на Талат Џафери положил правосуден пред да дипломира, но немаме како да докажеме, Правда не ја чува документацијата