ДКСК не може да испита како роднини на функционери го положиле испитот за судии и обвинители, но ќе внимава на нивната распределба во институциите

Освен што Антикорупциската комисија најави дека будно ја следи институционалната распределба на идните судии јавни обвинители, претседателката … Продолжи со читање ДКСК не може да испита како роднини на функционери го положиле испитот за судии и обвинители, но ќе внимава на нивната распределба во институциите